Batxillerat

En aquesta secció podreu veure un recull de cercadors de treballs premiats que poden servir de models per aprendre i de la divulgació que s’ha fet de treballs premiats, tutoritzats per mi, en diferents mitjans de comunicació.

Cercadors de treballs de recerca de batxillerat

Mostra_recerca_2017_baixa-20

Aquest cercador recull els treballs de recerca que han estat seleccionats en les darreres edicions de les mostres de recerca jove BCN.

banner-premis-de-recerca-2019

Cercador de treballs de recerca premiats per l’Universitat de Vic, des que vam digitalitzar el procés d’enviament, l’any 2008.

índice

El cercador fa un recull dels treballs de recerca premiats a : Premi Domènec Font al millor treball de recerca en comunicació, Premi PRBB al Millor Treball de Recerca en Ciències de la Salut i de la Vida, Premi UPF al Millor Treball de Recerca en Economia i Empresa, Premi UPF al Millor Treball de Recerca en l’Àmbit de les Llengües i el Llenguatge, Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada

customLogo.gif

Cercador de recull dels treballs de recerca del Baix Llobregat, classificats per modalitats i anys.

edu_logo

Exemplificació de treballs classificats en tres grups: Ciències-Tecnologia, Humanitats-Ciències socials,  i arts.

També trobareu altres recursos i premis a la recerca que us poden ser de gran ajuda.

Fòrum TR Baix Montseny

unnamed BAIX MONTSENY

Trobareu Recull dels Treballs de Recerca més rellevants de cada institut de la zona presentats als diferents Fòrums del Baix Montseny:

INS Baix Montseny de Sant Celoni, INS Reguissol de Santa Maria de Palautordera, INS Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor, INS Giola de Llinars del Vallès, INS El Sui de Cardedeu, INS Arquitecte Manuel Raspall de Cardedeu i Ginebró de Llinars del Vallès.

 

DIVULGACIÓ DE TREBALLS PREMIATS QUE HE TUTORITZAT

Premsa: La Vanguardia

cum-laude3Una casa sostenible Reportatge publicat el 28 de setembre de 2011 al diari La Vanguardia sobre el treball realitzat per Albert Monclús i José Antonio Quiles i tutoritzat per Maria del Pilar Menoyo, guanyador de 2n premi Jóvenes investigadores, Premi Sant Viator de Sostenibilitat i Premi CSIC 2010.

Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Coneixement

a-quantes-persones-pot-generalitat-de-catalunya

 A quantes persones pot afectar al grip A? Simulació amb models SIR i SIRS, Menció d’honor ARGÓ, Primer Premi Jóvenes Investigadores 2010 i Premi RecercaJove 2011 realitzat per David Rausell Seibert al voltant de la utilització de models matemàtics per preveure la propagació d’una epidèmia i arribar a pandèmia

Generalitat de Catalunya Departament d’Educació edu365,cat

treball rubén llorach

TR: La pel·lícula Tercer premi CAC 2011 Realitzat per Rubén LLorach i tutoritzat per María del Pilar Menoyo i LLuís López. Un treball de recerca, sobre el procés de realització del treball de recerca per part d’un grup de companys i companyes i la tutorització per part dels seus tutors i tutores.