La Mediterrània, un calidoscopi de mirades investigadores

dsc03342-1

Els dies 3 i 4 de febrer de 2017 es van celebrar les Jornades de l’Ensenyament de les Ciències a Palma de Mallorca tenint com a fil conductor El mar com  a Recurs. En aquest marc vaig presentar el taller: La Mediterrània, un calidoscopis de mirades investigadores. El programa de les jornades es pot consultar aquí

Aquestes jornades van estar organitzades pel Consell General de Col·legis de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències · SOCIB. Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears a través de Medclic: el Mediterrani a un clic (SOCIB-Obra Social “la Caixa”)· CSIC. Consell Superior d’Investigacions Científiques. Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de les Illes Balears· Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Filosofia i Lletres i en Ciències de les Illes Balears. L’Obra Social “la Caixa”. CaixaForum Palma.

És un fet que el mar es pot mirar des de diferents camps del coneixement, ja siguin des de les ciències experimentals, les ciències socials, les manifestacions artístiques o des de les matemàtiques…

S’iniciï com s’iniciï la mirada, si aquesta és investigadora, implica uns trets característics comuns que s’inicien amb una pregunta i culmina amb la comunicació i divulgació de les conclusions, utilitzant diferents tipus de llenguatges.

En aquest taller es van mostrar aquests trets diferencials, una proposta de gradació de les habilitats investigadores i lingüístiques. També es van mostrar exemples de treballs d’investigació i se’ls  va proposar als assistents la simulació d’una investigació.

Aquesta va ser la meva presentació, una vegada passada del prezi  a scribd

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s